Om oss

Vintage Padel skapades och byggdes upp de första månaderna under 2017. Ett par padelentusiaster med stor passion för resor beslöt sig för att börja arrangera resor till padelns Mecka, Marbella. Det var där padeln en gång i tiden började växa på allvar, och genom att ivrigt gå igenom den unga sportens historia märkte vi att här fanns det en historia att berätta.

 

Med padelns historia i åtanke blev det lätt för oss att referera till den ursprungliga padeln, och snart var namnet, Vintage Padel, lika självklart som våra ambitioner om att göra exceptionella resor till likasinnade entusiaster. Vi brinner för upplevelser, att få människor runt oss att må bra, att hålla igång kroppen, leka, tävla, bygga team men också att kunna ta in och njuta av bedårande miljöer och inte minst kulinariska matupplevelser.

 

Sagt och gjort! I mars 2017 anordnade vi vår första resa. Vi inkluderade en välkomstkväll, fyra dagars padel, lunchpaella på padelklubben, en tävling mellan Spanien och Sverige som går under namnet Hussfelt Cup och därtill en stor bankett på lördagskvällen då vi alla kom samman och firade hela gänget. 

 

Året därpå gjorde vi en likadan resa till samma destination, men nu hade vi slipat på vårt koncept. Genom våra unika kontakter kunde vi hyra en stor villa med pool och med yacuzzi-bad på terrassen. Vi tog med oss en egen toppkock och vi hade privata chaufförer som tog oss överallt. Vårt mål är att våra resenärer inte ska behöva anstränga sig i onödan då man är ledig, utan vi tar hand om det mesta så att våra racketpassionärer kan få koppla av på sin ledighet. 

 

Under 2019 har vi utökat verksamheten med en säljorganisation, med flera orter och med ett knippe samarbetspartners som kommer bidra till att göra oss en exklusivare och ännu bättre. Det ger Dig en bättre resa och förhoppningsvis en bättre upplevelse i slutändan. Välkommen att åka med oss! 
 

/ Jesper Hussfelt, Keven Bader, German Schäfer och resten av vårt resecrew.

Vintagepadel.com

Harbergsvägen 11

193 35 Sigtuna

vintagepadelAB@gmail.com

Länkar

Visa dina vänner